AlgemeenOp stap

Tweede editie van de Motordag Scheemda zeer geslaagd

- advertentie -

Scheemda – Afgelopen zaterdag werd in Scheemda voor de tweede keer een Motordag georganiseerd. Op de parkeerplaats achter de Jumbo vond een middag plaats met leuke activiteiten voor kinderen. Zij werden vermaakt door de CS-Riders. Wie het durfde mocht een rondje mee op een trike.

- advertentie -

Tevens waren De Piraten aanwezig om de kinderen nog meer te vermaken. Ze hadden ook de piratenbeer meegenomen. De kinderen werden geschminkt en konden zich uitleven op het springkussen. Ook waren er lekkere suikerspinnen.

Deze middag werd mede mogelijk gemaakt dankzij: Robintimo Radio, ’t Kniphörntje, CS-Riders en Jumbo Scheemda.

Foto’s: Hilvert Huizing/ OldambtNu.nl

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button