Algemeen

LET OP: Valse 50 euro biljetten in omloop

- advertentie -

Bad Nieuweschans – Oplettend personeel van de COOP heeft afgelopen zondag tijdens de altijd drukke winkeldag een 50 Euro biljet ontdekt toen een klant met dit biljet wilde afrekenen. De kassamedewerkers waren al geïnformeerd dat eerder die dag wel een klant met een vals biljet heeft kunnen afrekenen.

- advertentie -

Toen een caissière opnieuw een verdacht biljet onder ogen kreeg en deze wat nauwkeuriger controleerde, bleek ook deze vals. Het is dus deze zondag bij twee incidenten in de supermarkt gebleven. Maar het is zaak dat ook andere ondernemers, maar eigenlijk iedereen een bankbiljet goed controleert.

Dit bankbiljet viel op omdat het erg gekreukt was en de papierkwaliteit beduidend minder. Ook was het biljet iets kleiner en er waren geen watermerken in aangebracht, zoals de lijn precies in het midden. Wel zat er een zegel op, maar die bleek er op te zijn vastgeplakt.

Doordat deze klant er op is betrapt, zijn er ook camerabeelden beschikbaar en zijn aan de politie overgedragen. Het gaat om een Duits sprekende man en vrouw, met een Oost-Europees accent.

Bron: BNSnieuws.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button