Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenIncidenten

Politie zoekt opdringerige deur aan deur verkoper

- advertentie -

Westerlee – De politie komt graag in contact met mensen die te maken hebben gehad met een man die aan de deur broeken probeert te verkopen.

- advertentie -

De colporteur (deurverkoper) zou dinsdag in Westerlee een oudere inwoner hebben overrompeld door na het aanbellen gelijk door te lopen naar de woningkamer. Daar probeerde hij een broek te verkopen en bleef in de kamer ondanks herhaaldelijk verzoek te vertrekken. Pas nadat de bewoner had gezegd dat hij de politie zou bellen ging de verkoper weg.

‘Mochten er meer mensen zijn die de man over de vloer hebben gehad horen wij dat graag. Het gebeurt vaker dat colporteurs zich opdringen waarbij ze spullen als kleding, pannen of gereedschap proberen te verkopen. Meestal bestaat de doelgroep uit ouderen.’  Aldus de politie.

Het is bij de politie nog niet bekend wie de verkoper is. ‘Mocht u zijn auto zien, noteert u dan alstublieft het kenteken. U kunt ons bereiken via 0900-8844.’ Aldus de politie. (Referentienummer van dit bericht; 2018248541).

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button