Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenIncidenten

‘Overval’ Shell-tankstation Winschoten blijkt misplaatste grap te zijn

- advertentie -

Winschoten – Zaterdag besloten een paar jongens naar eigen zeggen een grap uit te halen bij Shell tankstation Parkzicht aan de Beertsterweg in Winschoten. Zij vermomden zich met doodshoofdmaskers en reden naar het tankstation, waar op dat moment alleen een medewerkster aanwezig was.

- advertentie -

Zij werden opgemerkt door Klaas Timmenga die werkt als beveiliger bij een bedrijf in Stadskanaal. Klaas vertrouwde het zaakje niet en besloot polshoogte te gaan nemen. De ‘overvallers’ gingen bij het zien van Klaas zijn auto er vandoor.

Zij werden korte tijd later door de politie aangehouden. Ze verklaarden dat ze een grap wilden uithalen. Er volgde een stevig gesprek en de heren moesten hun excuses aan de medewerkers van het tankstation aanbieden.

Theo Geertsema, exploitant van het Shell tankstation, hoopt dat de jongens beseffen wat voor impact hun “grap” op met name de medewerkster heeft gehad. Of hun “grap” nog een staartje krijgt is niet bekend.

Video: popartvideoproductie (ingezonden)
Foto: Screenshot uit video

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button