AlgemeenOp stap

Lezing over borstreconstructie in Ommelander Ziekenhuis Scheemda

- advertentie -

Scheemda – Op donderdagavond 11 oktober organiseert het Ommelander Ziekenhuis Groningen, in samenwerking met het UMCG, een lezing over borstreconstructie.

- advertentie -

De bijeenkomst is in het restaurant van het Ommelander Ziekenhuis in Scheemda en
begint om 19.00 uur (zaal open om 18.30 uur). (Ex)borstkankerpatiënten, hun naasten en andere belangstellenden zijn van harte welkom. De toegang is gratis.

Programma
Tijdens deze avond informeren de plastisch chirurgen van het Ommelander Ziekenhuis over de behandelmogelijkheden m.b.t. reconstructie, volumebehoud en volumeherstel na een borstoperatie. Maar ook als aanvulling op de behandeling van borstkanker, in samenwerking met de oncologisch chirurgen.

Borstreconstructies
Zo wordt o.a. een borstreconstructie met behulp van tissue expanders en prothesen, direct of in 2e instantie (eventueel in combinatie met de rugspier) besproken. En een borstreconstructie met behulp van eigen buikweefsel, genaamd DIEP reconstructie.
Verder vertelt een deskundige over haar eigen ervaringen met een borstreconstructie.
Er is voldoende tijd om vragen te stellen aan de sprekers en met elkaar in gesprek te gaan. Voorts is er gelegenheid om de informatiemarkt te bezoeken.

Aanmelden
Wel graag aanmelden voor deze bijeenkomst via 088-066 1000 of via aanmelden@ozg.nl. Kijk ook op: www.ommelanderziekenhuis.nl

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button