Algemeen

136.000 kilo papier ingezameld tijdens Nationale Snipperdag 2018

- advertentie -

Scheemda – Van kleine tasjes tot hele trailers vol, woensdag stond Reisswolf in het teken van de Nationale Snipperdag. Een dag waarom particulieren én bedrijven gratis en veilig vertrouwelijke documenten konden laten vernietigen bij een van de Reisswolf vestigingen in Nederland.

- advertentie -

Bewustwording
Door de grote aanloop dit jaar was goed te merken dat particulieren en bedrijven meer bezig zijn met privacy en zorgvuldige gegevensverwerking. Met de invoering van aangescherpte wet- en regelgeving rondom de opslag en verwerking van vertrouwelijke documenten is iedereen bewuster geworden van de noodzaak om deze documenten veilig op te slaan of te laten vernietigen. Een goede trend die risico’s minimaliseert.

In totaal is er 136 ton aan papier ingeleverd. Papier dat volgens strenge veiligheidseisen door Reisswolf wordt vernietigd en vervolgens de weg terugvindt in de circulaire economie.

Goede doel
Het motto van deze editie van de Nationale Snipperdag was ‘Papieren voor Spieren!’, zoveel mogelijk papier inzamelen voor het goede doel. Wij kunnen terugblikken op een zeer geslaagde Nationale Snipperdag. Door dit succes kan Reisswolf een prachtig bedrag doneren aan het goede doel van dit jaar; Stichting Spieren voor Spieren. Freerk Potze en Ronald Molenaar van Reisswolf Nederland overhandigden de officiële cheque met het bedrag van € 5430,- aan Minke Booij, oud-tophockeyster en directeur van Stichting Spieren voor Spieren. Met deze donatie kunnen zij onder andere onderzoek blijven doen naar spierziekten en organiseren zij leuke dagen voor de kinderen.

Radio 538
De Snipperdag werd halverwege juni al aangekondigd in de ochtendshow van radio-dj Edwin Evers op radio 538. De collega’s van Reisswolf gingen vanochtend nog even bij hem langs om het totaalbedrag bekend te maken.

De Nationale Snipperdag; Veilige vernietiging van archieven, milieubewust en maatschappelijk betrokken!

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button