AlgemeenIncidenten

24-Jarige Winschoter op de A31 in Duitsland aangehouden met zwaar vuurwerk

- advertentie -

Winschoten – Een 24-jarige man uit Winschoten heeft donderdagochtend rond 07:00 uur een kop-staartbotsing op de A31 in Duitsland veroorzaakt.

- advertentie -

De man reed met zijn busje tegen een vrachtwagen voor hem. Na het ongeluk stopte hij op de vluchtstrook. Toen gooide hij een deel van zijn lading in de struiken. Dit waren verschillende dozen met vuurwerk. De politie vond meer dozen in het voertuig. Het vuurwerk ter waarde van meer dan 10.000 euro valt onder de explosievenwet en wordt beschouwd als gevaarlijke goederen.

Geen rijbewijs
De 24-jarige bleek onder invloed van drugs. Hij kreeg een bloedmonster. Hij had ook geen rijbewijs. Daarbij wordt hij verdacht van meerdere overtredingen. De politie is nog bezig met de man te verhoren.

Foto: Presseportal/ Polizei

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button