Algemeen

Rainbow Events bedankt politie na vondst gestolen springkussens

- advertentie -

Winschoten – Vrijdag 20 oktober 2017 leek een zwarte bladzijde te worden in de agenda van Rainbow Events. Ze werden bestolen van twee springkussens. Even daarvoor leverde Rainbow de springkussens, apparatuur en bevestigingsmateriaal af in Muntendam. ‘Voor ons was dit een gewone klus, we handelden dan ook niet anders dan bij andere klanten, helaas bleek het iets anders te gaan…’ zegt Gradus Abbas van Rainbow Events.

- advertentie -

Vooropgezet plan
‘Het is een vooropgezet plan geweest want zoals we hoorden hebben ze kort nadat wij het hebben geplaatst deze springkussens met een blauwe Mercedes Sprinter bus ingeladen en zijn ze ermee weg gereden.’ aldus Abbas.

De opgegeven gegevens bleken vervalst te zijn.

Lees ook: Rainbow Events bestolen van twee springkussens

Onderzoek
Veel uitzoekwerk volgde, uiteraard werd er aangifte gedaan. ‘In onze ogen had de politie het te druk voor twee springkussens, ze hadden na ons idee geen tijd om uit te zoeken waar onze spullen verbleven.’ zegt Gradus terugkijkend op de zwarte periode.

‘Wij vonden de werkzaamheden van bureau, waar wij aangifte moesten doen, maar traag en niet accuraat genoeg. De zaak ging via Veendam naar Hoogezand en uiteindelijk werd het gedropt bij de rechercheurs in Winschoten, zij moesten zich ermee redden’ 

Na een onderzoek van de politie en een eigen onderzoek van Rainbow zijn de springkussens uiteindelijk weer terecht. Op welke wijze blijft eerst achterwege gelaten omdat het onderzoek nog loopt.

Om de politie te bedanken voor hun inzet nodigde Gradus de twee rechercheurs uit. Ze werden bedankt met een taart en bloemen.

Verheuggelijk
Omdat dit een heugelijk moment is stelt Rainbow Events gratis een springkussen beschikbaar voor 1 dag. OldambtNu.nl heeft de eer deze te verloten. Meedoen is simpel, laat een reactie achter op het bericht op onze Facebook pagina en je doet automatisch mee. De winnaar wordt bekend gemaakt op zaterdag 13 oktober.

Foto’s: Jeroen Bos/ OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button