Algemeen

Vorige week is er een pannakooi geplaatst achter OBS Drieborg

- advertentie -

Drieborg – Obs Drieborg heeft sinds vorige week een pannakooi achter de school staan. Hier zijn de kinderen natuurlijk super blij mee! In de wintermaanden kon er telkens niet gevoetbald worden achter de school, omdat het grasveld te nat was. Toen is het idee ontstaan om een pannakooi te bouwen.

- advertentie -

Geld ingezameld
De kinderen hebben vorig jaar voor Kerst een sponsorloop gehouden, een Santarun, en daarmee hebben ze geld ingezameld voor de pannakooi. Verder heeft de school via allerlei acties, zoals de Rabobank clubkas challenge en subsidies het geld bij elkaar gekregen.

Vorige week was het dan zo ver en werd de pannakooi geplaatst. De School wil alle mensen die hebben meegeholpen, op welke wijze dan ook, heel hartelijk bedanken. Ze hopen dat alle kinderen nog heel lang veel plezier van de pannakooi mogen hebben!

Foto’s: Ingezonden

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button