Algemeen

Aanbouw Kindcentrum St. Vitus in volle gang

- advertentie -

Winschoten – Op dit moment vinden er bouwwerkzaamheden plaats op de locatie van de St. Vitusschool. Er wordt een extra ruimte aangebouwd om kinderopvang mogelijkheden te gaan uitbreiden . Naast de peuteropvang, voor- en naschoolse opvang wordt er vanaf januari 2019 ook dagopvang geboden voor kinderen van 0-4 jaar.

- advertentie -

Deze ontwikkeling past helemaal in de visie van Integraal Kind Centrum, ook wel afgekort een IKC genoemd. Een belangrijk kenmerk van een kindcentrum is dat hier inhoudelijk en met name op het pedagogisch vlak wordt samengewerkt door één team met een gedeelde visie op onderwijs en opvang om de optimale ontwikkeling van kinderen te ondersteunen en te bewerkstelligen.

De kinderen krijgen een sluitend dagprogramma en een doorgaande leerlijn binnen één pedagogische visie. De ouders brengen al hun kinderen tot 12 jaar naar één locatie gedurende de dag. Tamariki, de kinderopvang organisatie binnen stichting Primenius (waar de St. Vitus van deel uitmaakt) werken nauw samen om deze nieuwe ontwikkeling mogelijk te maken voor kinderen en hun ouders in Winschoten.

Mocht u interesse hebben neem dan contact op met Mariëlle Tolboom, directeur van de St. Vitusschool.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button