AlgemeenIncidenten

Politie raakt van de weg tijdens spoedrit naar aangereden kind

- advertentie -

Scheemda – Op de kruising van de Oude Rijksweg met de Esborgstraat in Scheemda is donderdagochtend een politieauto bijna in botsing gekomen met een personenauto. De agenten slipten van de weg en kon ternauwernood een andere automobilist ontwijken.

- advertentie -

De politieauto was met zwaailicht en sirene onderweg naar een ander ongeval in Scheemda waarbij een kind zou zijn aangereden.

Lees ook: Kind aangereden bij school in Scheemda

De airbags van de politieauto gingen door de klap af en de auto belandde in een lager gelegen berm. De betrokken agenten werden door ambulancepersoneel gecontroleerd op verwondingen, ze hoefden niet mee naar het ziekenhuis.

**Klik hier voor video**

Foto’s: JB/ OldambtNu.nl
Video: Gerrie de Groot/ OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button