Algemeen

Sinterklaas- en Kerstpakkettenactie 2018 van Oldambt Aktief

- advertentie -

Oldambt – Goedendag alle inwoners van ons mooie Oldambt, ons mooie Oldambt wat helaas nog steeds overschaduwt wordt door veel te veel mensen die het door omstandigheden niet zo goed hebben en daardoor aan de zijkant staan en toe moeten kijken hoe anderen een leuke Sinterklaasfeest en fijne Kerstdagen kunnen hebben.

- advertentie -

Dat is dan ook de hoogstnodige reden voor Oldambt Aktief om opnieuw met vrijwilligers- en onder auspiciën van onze vereniging, ook dit jaar weer voor deze mensen op te komen.
Daarom zullen in de december feestmaand door Oldambt Aktief ook dit jaar weer acties worden gehouden voor degenen die door omstandigheden niet zo kunnen uitpakken als de meeste mensen. Elk kind heeft recht op een cadeautje van Sinterklaas en Kerstmis is nog steeds het feest van het Licht. De goed gevulde kerstpakketten waarmee men wordt verrast zijn zo’n lichtpuntje. Het gevoel dat men niet wordt vergeten en dat het extra’s, hen zo heel erg van harte is gegund is, juist in deze tijd helaas zo hard nodig is.

Kent u gezinnen/mensen van wie u weet dat Sinterklaas en/of Kerst niet uitgebreid gevierd kan worden, meldt u dat dan bij het actiecomité van de vereniging Oldambt Aktief via telefoon (0597) 552542 of per email oldambtaktief@kpnmail.nl. Ook voor informatie over deze acties kunt u hier terecht.

Uiteraard zijn ook wij afhankelijk van donaties van particulieren en bedrijven ter ondersteuning van onze acties om het ook dit jaar weer opnieuw tot een groot succes te kunnen maken. Dus als u zich geroepen voelt om de mensen die het echt heel hard nodig hebben en ook fijne feestdagen te bezorgen een heel gelukkige kerst te geven dan kunt u uw bijdrage storten op een speciaal daarvoor geregistreerde bankrekening NL80SNSB0926404687 ten name van Oldambt Aktief onder vermelding van Kerst-actie en/of Sinterklaasactie.

Daarnaast is het ook heel belangrijk als u voor de sinterklaas actie spullen (zoals speelgoed e.d.)heeft voor de kinderen waar niets meer mee gedaan wordt te doneren, zodat wij er andere kinderen blij mee kunnen maken. Dit kunt u evt. brengen naar het ons huisadres; is Nieuwe Meerlandseweg 8 te Finsterwolde of bellen en dan halen wij het op, mag ook gebracht worden naar Lineke de Jonge van care en share adres Goudenregenlaan 7 Winschoten en naar Gerda Haan Ockeweer 35 Scheemda.

Namens alle mensen die hier heel erg blij en dankbaar voor zullen zijn alvast, bij voorbaat heel hartelijk dank voor elke goede gave! Wel willen wij benadrukken dat deze actie’s uitsluitend bedoeld zijn voor mensen die het echt heel hard nodig hebben. Helaas moesten we vorig jaar ook mensen selecteren die wij niet konden bedienen omdat wij aan het eind van ons geld en middelen nog aanvragen over hadden.

Ofwel we hebben veel meer aanvragen dan wij helaas kunnen bedienen.
Het allermooiste zou zijn dat wij iedereen die dit verdient ook daadwerkelijk zouden kunnen voorzien van een beetje verlichting in de mooie dagen die komen.

Vorig jaar was het een groot succes en we hopen dat het dit jaar met uw medewerking een nog groter succes wordt, wij gaan ervoor.
En wij gaan door ieder jaar weer net zolang als nodig is.

Namens het vrijwilligers comité van Oldambt Aktief,

Bedankt voor uw medewerking zowel de donaties alsook de opgaven van medeburgers.

Op de foto ziet u Nico Postmus fractievoorzitter Oldambt Aktief
Foto: Jeroen Bos/ OldambtNu.nl (archief)

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button