AlgemeenOp stap

Circus Bossle vanaf zaterdag 20 oktober in de Blauwestad!

- advertentie -

Blauwestad – Het Duitse familiecircus Bossle slaat zijn tenten van zaterdag 20 oktober tot en met zondag 28 oktober op in Blauwestad en presenteert een gezellige show voor de hele familie.

- advertentie -

Het circus stond in de herfstvakantie van vorig jaar ook al in Blauwestad en keert vanwege het grote succes van toen weer terug met een vernieuwde show. Dus een ieder die houdt van spanning en sensatie, spectaculaire stunts, duizelingwekkende acts en natuurlijk grappen en grollen, mag deze kans niet laten liggen.

Nog steeds zijn de dieren de belangrijkste pijlers in de show. Vele oh’s en ah’s klinken er vanuit het publiek als de prachtige paarden de piste binnen komen draven. Verder passeren pony’s, ezels en alpaca’s de revue. Naast de vele dieren kan het hooggeëerde publiek ook wegdromen bij optredens van cowboys uit het wilde westen, vrolijke clowns, jongleurs, vliegende mensen, een knappe koorddanseres en een vuurvreter uit duizend-en-één nacht.

De ruim anderhalf uur durende voorstelling wordt gedeeltelijk begeleid door een eenmansorkest. Voor het andere deel is het eigentijdse muziek die de acts ondersteunt. De ultramoderne lichtinstallatie en het gelikte decor maken de ambiance compleet.

De grote rode circustent in Blauwestad staat op het terrein Strand Zuid aan de Elfenbank.

Er zijn de gehele herfstvakantie vrijwel dagelijks voorstellingen. Op zaterdag om 20 oktober 15.00 uur, zondag 21 oktober om 14.00 uur, maandag en dinsdag geen voorstellingen, woensdag 24 oktober om 15.00 uur, donderdag 25 oktober om 15.00 uur, vrijdag 26 oktober om 15.00 uur, zaterdag 27 oktober om 15.00 uur en zondag 28 oktober de laatste voorstelling om 14.00 uur. De circuskassa op locatie is op voorstellingsdagen geopend van 11.00 tot 12.00 uur en vanaf één uur voor aanvang van iedere voorstelling.

Kijk voor meer informatie op: www.circus-bossle.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button