Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Algemeen

Kennismakingsworkshop In het baby-dreumescafé “Gebaren doe je zo”

- advertentie -

Winschoten – In het baby-dreumescafé in de  Bibliotheek in Winschoten van dinsdag 30 oktober aanstaande, zal Tineke Miedema van Logopedie Oldambt laten zien hoe je al snel met gebaren met jonge kinderen kunt communiceren.

- advertentie -

Deze workshop is bedoeld voor ouders/verzorgers, opa’s en oma’s en gastouders, samen met hun (klein)kind (0- ca.2,5 jaar).  Het begint om 9.30 en duurt tot maximaal 10.30 uur en vind plaats op de jeugdafdeling van de Bibliotheek in de Klinker. Natuurlijk is er gelegenheid voor het uitwisselen van ervaringen onder het genot van een kopje koffie of thee.

Het baby-dreumescafé is een activiteit in het kader van BoekStart en wordt mogelijk gemaakt door het CJG Oldambt. Kinderfysiotherapie PrengerHoekman, GGD Groningen en Logopedie Oldambt verlenen hun medewerking.

Foto: Pixabay

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button