Algemeen

Opbrengst Halloween Griezel & Horror Night in eenmalige drive-in bioscoop Winschoten naar stichting De Dichte Knip

- advertentie -

Winschoten – De opbrengst van de eenmalige drive-in-bioscoop in Winschoten, komende zaterdag 27 oktober, gaat naar stichting De Dichte Knip Oldambt. Deze stichting zet zich in voor minderbedeelden in de gemeente Oldambt. De organiserende Serviceclub Round Table 41 (RT41) steekt dit lokale goede doel hiermee een helpende hand toe.

- advertentie -

Lekker griezelen met Halloween. Met  gratis popcorn, M&M’s en drinken vanuit je eigen auto genieten van een griezelige film op een tientallen vierkante meters groot beeldscherm. Fantastische beeldkwaliteit en geluid via de FM-frequentie op je autoradio. Dit zijn de ingrediënten van de super spannende Halloween Griezel & Horror Night in de eenmalige drive-in bioscoop in Winschoten. Huiveringwekkende acteurs van toneelvereniging Vita Nova maken de griezelbeleving compleet.

Kinderen gratis
Halloween op z’n Amerikaans met een vroege griezelvoorstelling voor het hele gezin en een late voorstelling met een ijzingwekkende horrorfilm. De vroege voorstelling is de familie-griezelfilm Hotel Transylvanië, een animatiefilm over een hotel in een kasteel vol monsters, mummies en weerwolven. Deze voorstelling begint om 18.30 uur. Na deze geestige griezelfilm voor het hele gezin begint om 21.00 uur Don’t Breathe, een angstaanjagende horrorfilm over drie jongeren die denken een makkelijke klus te hebben door een rijke, blinde veteraan te beroven. Maar dat loopt even anders dan verwacht.

Opbrengst
De drive-in bioscoop wordt opgezet op het terrein van rijschool 1-2 Drive achter de Formido in Winschoten. Het aantal kaarten is beperkt, vol is vol. Voor de late voorstelling zijn nog maar enkele kaarten beschikbaar en ook de kaartverkoop van de familievoorstelling gaat hard. Kaarten kosten € 25 per auto met maximaal 2 volwassenen. Per extra volwassene kost het € 7,50 extra. Kaarten zijn online verkrijgbaar via www.rt41.nl.

Foto: RT41

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button