AlgemeenOp stap

Nacht van de Nacht in Oldambt; Ervaar de stilte en het donker in en om ‘De Hoogte’ in Heiligerlee

- advertentie -

Heiligerlee – Zaterdagnacht 27 oktober gaat in een groot deel van Europa de klok weer een uur terug: wintertijd! Deze nacht is door de Natuur- en Milieufederaties  uitgeroepen tot ‘Nacht van de Nacht’. Voor het veertiende achtereenvolgende jaar willen de Natuur- en Milieufederaties aandacht vragen voor de schoonheid en het belang van de (donkere) nacht. Gemeente Oldambt biedt daarom een programma aan om wandelend te ervaren wat rust en donker betekenen in en om ‘De Hoogte’ in Heiligerlee.

- advertentie -

Programma
Om 19.45 uur verzamelen we bij het monument Graaf Adolf aan de Provincialeweg in Heiligerlee. De  wandeling start om 20.00 uur onder begeleiding van gidsen. Onderweg door het mooie natuurgebied ‘De Hoogte’ staan de gidsen samen met de deelnemers stil bij het belang van rust en donker. U wordt verrast met dans, poëzie en een optreden van de Winschoter kunstrolschaatsclub. Het wordt dus een verrassende tocht met onderweg kunst en cultuur. Het programma is om ongeveer 21.30 uur afgelopen. Laat u verrassen!

Samenwerking
De gemeente organiseert deze ‘Nacht van de Nacht‘ in samenwerking met de Club Oldambtster Groen, IVN Westerwolde-Oldambt, KNNV Oost-Groningen, Natuur- en Milieufederatie Groningen, Staatsbosbeheer, Kunstencentrum de Klinker, Winschoter Kunstrolschaatsclub (WKC) en stadsdichter Bianca Holst.

We nodigen u van harte uit om bij deze nacht aanwezig te zijn. Aan de deelname zijn geen kosten verbonden en aanmelden is niet nodig.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button