Algemeen

Uitverkochte Halloween Griezel & Horror Night in drive-in bioscoop groot succes (video)

- advertentie -

Winschoten – Zaterdagavond vond de volledig uitverkochte Halloween Griezel & Horror Night plaats. Dit was in de eenmalige drive-in bioscoop die was opgezet door de Round Table 41 op het terrein achter de Formido. Halloween op z’n Amerikaans met een vroege griezelvoorstelling voor het hele gezin en een late voorstelling met een ijzingwekkende horrorfilm.

- advertentie -

Lees ook: Halloween Griezel & Horror Night in drive-in bioscoop Winschoten

De bezoekers werden getrakteerd op popcorn, M&M’s en drinken. En een griezelige film op een tientallen vierkante meters groot beeldscherm. Ook maakten de acteurs van toneelvereniging Vita Nova de griezelbeleving compleet.

Om 18:30 begon de vroege voorstelling de familie-griezelfilm Hotel Transsylvanië, een animatiefilm over een hotel in een kasteel vol monsters, mummies en weerwolven. Al bij aankomst op het terrein was het leuk griezelen met grappige Halloween acteurs.

Na deze geestige griezelfilm voor het hele gezin begon om 21.00 uur Don’t Breathe, een angstaanjagende horrorfilm over drie jongeren die denken een makkelijke klus te hebben door een rijke, blinde veteraan te beroven. Maar dat liep even anders dan verwacht.

De opbrengst van de avond gaat naar stichting Dichte Knip Oldambt. De organiserende Serviceclub Round Table 41 (RT41) steekt dit lokale goede doel hiermee een helpende hand toe.

Foto’s & video: Jeroen Bos & Quintin Stoetman/ OldambtNu.nl

** Klik hier voor de video **

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button