Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenCultuur

Morgen staat het centrum van Winschoten in teken van Halloween

- advertentie -

Winschoten – Zweep Events introduceert een nieuw jaarlijks terugkerend evenement met uiteraard entertainment, muziek, straatartiesten, braderie, rommelmarkt en meer vertier voor jong en oud in hartje Winschoten. Dit alles in teken van Halloween en wel op 31 oktober.

- advertentie -

Diverse creaturen zullen door de winkelstraten van Winschoten struinen. “MAAR” deze zijn er niet om jullie de stuipen op het lijf te jagen en zijn er puur voor vermaak van jong en oud. Wanneer je ze tegen komt zul je vernemen dat ze eerder lachwekkend zijn.
De kinderen vinden het in ieder geval geweldig! Ze houden overigens enorm van foto’s Daarnaast kunnen kinderen ook gratis pompoenen uithollen en versieren, Schieten op het horrorkasteel en is er muziek van o.a Comes Vagantes welke ook wel bekend is van het Middeleeuws Winschoten & Fantasy Festival.

En niet te vergeten is de Kermis op het Marktplein welke morgen van start gaat met een Eurodag en dus een extra reden om deze dag zeker niet te mogen missen.

Foto: Ingezonden

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button