Algemeen

Winschoter cafetaria op nummer 48 in de cafetaria top 100

- advertentie -

Winschoten – Cafetaria Family aan de Venne tegenover winkelcentrum ’t Rond is uitgeroepen tot de beste van de provincie Groningen. De cafetaria is dan ook anders in meerdere opzichten. De vorm van het pand waarin Family Winschoten is gevestigd, het interieur waaronder de ronde en vierkante tafels, de moderne stoelen en de planten in potten aan het plafond geven de cafetaria een speelse, sfeervolle en uitnodigende karakter. Maar wat er toch uit springt is de product- en menukeuze, waarbij het vlees zelf gemaakt en bereid word.

- advertentie -

Bij het binnen komen volgt meteen een vriendelijke begroeting door de medewerkers. De menukaart wordt aan tafel gebracht en de keuze is veelzijdig. Het eigen karakter van het bedrijf springt er hier ook uit; de eigenaar maakt het vlees en de vleesgerechten zelf. De chefkok die eerder in een slagerij heeft gewerkt brengt in de cafetaria zijn creativiteit terug.

De klant is bij Family Winschoten echt koning. De vele Duitse gasten worden ook netjes aangesproken in hun eigen taal.

Foto: Google streetview

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button