Algemeen

Walk en Talk bijeenkomst voor werkzoekende in de Bibliotheek van Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Donderdag 15 november van 9.00 – 11.00 is er in de bibliotheek van Winschoten weer een Walk en Talk bijeenkomst. Walk en Talk zijn laagdrempelige bijeenkomsten voor mensen die op zoek zijn naar een baan of van baan willen veranderen. Tijdens de Walk & Talk op 15 november geeft imagocoach Marianne Kremer een interactieve, speelse workshop ‘Welke kleding draag ik op een netwerk- of sollicitatiegesprek’.

- advertentie -

Krijg antwoorden, tips en nieuwe inzichten op. Het imago vertelt hoe de sollicitatiecommissie jou ziet. De eerste indruk wordt immers binnen 30 seconden gevestigd. Zo snel heeft de ander, terecht of onterecht, een beeld van je gevormd.

De volgende onderwerpen worden aangestipt: welke kwaliteiten heb je en wil je laten zien? En hoe kun je die laten zien in je kleding en uitstraling? Op het moment dat jij de kleding draagt die bij jou en de situatie past voel je je meer op je gemak en dat straal je uit. De juiste kleding versterkt je professionele uitstraling en laat zien wie je bent!  Zie ook: www.mariannekremer.nl.

Walk en Talk bijeenkomsten zijn gratis. De thee/koffie staat klaar.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button