Algemeen

Juridisch onderzoek naar horeca activiteiten in Cultuurhuis de Klinker

- advertentie -

Winschoten – Volgens de Oldambtser afdeling van Koninklijke Horeca Nederland organiseert de horeca afdeling in de Klinker in Winschoten evenementen en feestjes die in strijd zijn met de afgegeven vergunning. Zij hebben dan ook een onafhankelijke bezwarencommissie ingesteld om hier onderzoek naar te gaan doen.

- advertentie -

Afgelopen dinsdagavond stonden de gemeente Oldambt en KHN Oldambt tegenover elkaar tijdens een hoorzitting. Leo Hegge directeur van de klinker was hierbij ook aanwezig en volgens hem organiseert de klinker geen feestjes die in strijd zijn met de vergunning.

Lees ook: De horeca in Oldambt dreigt met rechtzaak tegen theater De Klinker

Arjan Kenter, Voorzitter van KHN afdeling Oldambt, denkt daar heel anders over. Volgens hem gebeuren er dingen in de klinker die niet kunnen. Ook noemt Kenter het oneerlijke concurrentie.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button