Algemeen

Gerrit Smeins 30 jaar in dienst bij brandweer Finsterwolde

- advertentie -

Finsterwolde – Op 1 november was het de dag dat Gerrit Smeins 30 jaar in dienst was bij de brandweer, Post Finsterwolde. Dit konden zijn collega’s natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaat. De ploeg verraste aan het eind van de middag Gerrit thuis, alwaar hij de opdracht kreeg om zich om te kleden in een ludiek kostuum.

- advertentie -

Daarna stond er bij de voordeur een scootmobiel klaar, alwaar hij op plaats mocht nemen. Onder begeleiding van de brandweer auto’s met zwaailichten en sirenes mocht Gerrit door Beerta heen rijden op de scootmobiel.

Na de rondrit kreeg Gerrit een cadeau en zijn echtgenote een bos bloemen namens de ploeg, waarna men met z’n allen onder het genot van een hapje en drankje de middag en het jubileum afsloten.

Foto’s: Brandweer Finsterwolde

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button