AlgemeenCultuur

Ex-Expeditie Robinson deelnemer Ferry Doedens in komische musical in De Klinker

- advertentie -

Winschoten – Op zaterdag 17 (20.15 uur) en zondag 18 november (15.00 uur) staat de cast van de spannende en komische musical Expeditie Eiland op de planken in De Klinker. Een voorstelling met een vette knipoog naar het populaire RTL 5 televisieprogramma Expeditie Robinson waarin kandidaten proberen te overleven op een onbewoond eiland.

- advertentie -

Jarenlang hebben aan dit programma uitsluitend bekende Nederlanders meegedaan, waaronder in 2014 de acteur Ferry Doedens. Hij schopte het tot in de finale, maar vond zijn tijd op het eiland vreselijk. Volgens de Goede Tijden Slechte Tijden-ster moet je voornamelijk zitten, niets doen en de zon zien opkomen en ondergaan. Het moeilijkste vond hij het omgaan met de verveling. Het was voor Doedens dan ook een kolfje naar zijn hand toen hij werd gevraagd mee te spelen in de musical die is gebaseerd op dit televisieprogramma.
De voorstelling Expeditie Eiland is een show waarin drie verschillende gezinnen meedoen aan een nieuw tv programma: de volkse familie Ten Cate, de omhooggevallen Van Stirum- Vinkesteijns en de ingedutte Kuipertjes. Ze leggen hun lot in handen van de presentator voor de grote hoofdprijs: het eiland en een geldbedrag van één miljoen euro. In een wirwar van beproevingen komen de kandidaten echter in steeds vreemdere en hilarische situaties terecht.

Expeditie Eiland is een heerlijke, komische en schurende musical met naast Ferry Doedens, o.a. de acteurs John Buijsman, Lone van Roosendaal en Rutger de Bekker.

Kaarten voor Expeditie Eiland zijn te verkrijgen bij de theaterkassa van De Klinker of via www.indeklinker.nl.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button