Algemeen

Duizenden bezoekers bij Open Dag Ommelander Ziekenhuis

- advertentie -

Scheemda – Afgelopen zaterdag hield het Ommelander Ziekenhuis Groningen een open dag.  Tijdens de Open Dag werden gasten ontvangen in de centrale hal met een drankje en wat lekkers. Hier kregen de bezoekers ook een routebeschrijving.

- advertentie -

Er was een route uitgezet langs de meest opvallende en interessante plekken in het ziekenhuis. Op diverse momenten van de dag vonden er kleine en leuke evenementen plaats, die de dag voor iedereen de moeite waard maakte.

Afdelingen en onderwerpen die onder andere aan bod kwamen en bezocht konden worden op de route waren de Poliklinieken, Dagbehandeling unit, IC kamer, de Spoedeisende Hulp, AmbulanceZorg Groningen en het Dialysecentrum.

Zo’n 5.000 mensen bezochten het ziekenhuis.

Foto’s: Jeroen Bos/ OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button