Algemeen

Bestuur jongerencentrum ’t Schienvat draait verkoop terug; ’t Schienvat blijft open

- advertentie -

Finsterwolde – Het bestuur van Jongerencentrum ’t Schienvat draait de verkoop van het gebouw terug. De actie’s die de afgelopen weken zijn gehouden hebben hier aan bijgedragen. Zolang de actiegroep zich in blijft zetten, blijft verkoop ven het gebouw uitgesloten.

- advertentie -

Door de vele actie’s die zijn gehouden door de actiegroep heeft het bestuur maandagavond bekend gemaakt dat ze de verkoop terug draaien. Leden van de actiegroep gaan met lokale ondernemers om tafel om een plan te maken om het gebouw op te knappen.

Bard Boon had in de commissievergadering van 6 november al aangegeven dat de subsidie van 108.000 euro tot 2023 gewoon wordt betaald. Van dit bedrag wordt ook een jongerenwerker van het sociaal werk Oldambt (SWO) ingehuurd per januari 2019. Het bestuur van ’t Schienvat blijft zelf bepalen welke activiteiten georganiseerd worden. De samenwerking met het sociaal werk Oldambt blijft zoals het beschreven staat in het convenant.

Binnenkort wordt er een vergadering gehouden door de vrijwilligers van ’t Schienvat om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor aankomend jaar.

Lees meer:
– Actievoerders jeugdcentrum ’t Schienvat aanwezig tijdens commissievergadering

Commissaris van de Koning op de hoogte gesteld van mogelijke sluiting ’t Schienvat
– Jongerencentrum ’t Schienvat Finsterwolde moet waarschijnlijk sluiten

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button