AlgemeenOp stap

Beleef de magie van de 19e eeuw tijdens ‘Dickens Day’ in Beerta

Beerta – Beleef de magie, de karakteristieke personages en de warme gevoelens op zondag 16 december tijdens ‘Dickens Day’ in Beerta. Het centrum word omgetoverd naar de 19e eeuw waar oude ambachten, een kerstmarkt en zo’n 150 figuranten gekleed in Dickens stijl te zien zijn.

- advertentie - 

Dickens Day vind plaats in het centrum van Beerta en is gratis te bezoeken. Op de mooie gezellige ingerichte en verlichte pleintjes kom je de bekende figuren uit de verhalen van Charles Dickens tegen waaronder de chagrijnige Scrooge, Oliver Twist en de boefjes van Fagin.

Muziekvereniging Nieuw Leven treedt op in de Bartholomeuskerk afgewisseld met kerstverhalen vertelt door Erik Hulsegge. Vele standhouders zullen hun waar aanbieden tijdens de gezellige kerstmarkt. Op de markt is er de gelegenheid om met de mooiste Kerstman van Europa op de foto te gaan. Kinderen tot en met 10 jaar kunnen gratis worden geschminkt in kerststijl.

Het aanbod aan marktkramen is divers. Van sfeervolle kerstdecoraties tot ambachtelijke streekproducten, van kleding tot brocante. Ook zijn er verschillende actieve oude ambachten, waaronder een pottenbakkerij waar tegen een kleine vergoeding bezoekers zelf aan de slag kunnen.

Foto:  OldambtNu.nl (archief)

- advertentie - 
- advertentie - 
- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button