Algemeen

Verpleeghuis de Tjamme krijgt BelevenisTafel voor bewoners dankzij giften sponsoren

- advertentie -

Beerta – Op vrijdagmiddag 23 november hebben Fonds Eemsmond en Monuta Helpt een cheque overhandigd aan de bewoners van het verpleeghuis de Tjamme. Het overhandigen vond plaats tijdens een gezellige middag.

- advertentie -

Onder genot van een hapje en drankje en onder muzikale begeleiding van Zangkoor “Flexibel” uit Delfzijl werden de bewoners feestelijk vermaakt. Dankzij alle giften van verschillende sponsoren is de BelevenisTafel inmiddels aangeschaft en werd deze vrijdagmiddag overhandigd aan de bewoners.

De medewerkers en bewoners van het verpleeghuis willen alle sponsoren hartelijk danken voor het mogelijk maken om de BelevenisTafel van de firma Onwijs door de Tjamme aan te schaffen.

De Onwijs BelevenisTafel is een grote tablet waar je samen met anderen herinneringen kunt ophalen bijvoorbeeld door foto’s te bekijken of liedjes te luisteren. Ook kun je met elkaar een spel spelen. De BelevenisTafel biedt ontspanning en stimuleert het geheugen.
De tafel is een verplaatsbare, rolstoelvriendelijke tafel die op elke gewenste plek neergezet kan worden. Het belangrijkste kenmerk van de tafel van BelevenisTafel is dat mensen samen aan tafel zitten en gezamenlijk activiteiten uitvoeren.

De sponsoren:
1. Premieplan via het Nationaal Ouderenfonds (De eigen opbrengst van de markt wordt verdubbeld door het Premieplan via het Nationaal Ouderenfonds (tot een maximum van € 2.000,-).
2. Clubkas Campagne bij de Rabobank
3. RCOAK
4. Bavo Stichting
5. Fonds Eemsmond
6. Gemeente Oldambt, subsidie Oldambt 2018
7. Stichting Welzijn Senioren
8. Monuta Helpt!
9. Fonds AB Laane

Foto: Ingezonden

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button