AlgemeenOp stap

Winschoter Kunstrolschaats Club te zien in de klinker met een wervelende voorstelling ”CATS”

- advertentie -

Winschoten – Op zaterdag 8 december aanstaande staan de Winschoter Kunstrolschaats Club (W.K.C.) en de afdeling Dans van het Kunstencentrum opnieuw samen op het podium in theater De Klinker in Winschoten.

- advertentie -

Dat dans en kunstrolschaatsen prima te combineren zijn, hebben de Winschoter Kunstrolschaatsclub en de afdeling dans van het Kunstencentrum o.l.v. Ina Possel al bewezen. Getuige de successen van 2015, 2016, 2017 met respectievelijk de shows van The Lion King, Aladdin en “Winter” staan beide groepen garant voor gevarieerd, onderhoudend en prachtig visueel entertainment voor zowel jong als oud. Dit jaar is ook jeugdcircus Santelli aanwezig met jeugdleden voor 2 spectaculaire acts.

Op zaterdag 8 december 2018 geven zij voor het 4e jaar op rij een wervelende voorstelling “ CATS” in de grote zaal van theater De Klinker. 

De voorstelling start om 19:30 uur.

“CATS” is een bekende musical van Andrew Lloyd Webber waarin katten op een vuilnisbelt hun leven beschrijven en hopen uitgekozen worden om naar een beter leven te gaan. 


Laat u meevoeren hoe deze katten in prachtige kostuums en decorstukken rollen en dansen. Aanschouw met eigen ogen hoe ballet, (tap) dans, en de kunstrolschaatssport naadloos in elkaar opgaan.

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.indeklinker.nl.
Meer informatie kunt u vinden op www.rollershow.nl  en/of www.indeklinker.nl

Foto: Ingezonden

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button