AlgemeenVideo

Cock Houwaart neemt afscheid bij ambulancedienst Winschoten (video)

- advertentie -

Winschoten – Een niet alledaags gezicht vandaag in Winschoten. Een ambulancebroeder skelterde vanochtend door de straten van Winschoten gevolgd door enkele ambulances met blauwe lampen. De skelter werd bestuurd door Cock Houwaart, hij gaat na 47 jaar in de zorg, waarvan 23 jaar op de ambulance met pensioen.

- advertentie -

Vandaag, 30-11-2018 had hij zijn laatste dag bij Ambulance Zorg Groningen. Hij mag nu gaan genieten van een welverdiend pensioen. De collega’s van post Winschoten hebben hem in stijl naar huis begeleid.

Namens je collega’s van ambulancepost Winschoten en OldambtNu.nl, geniet ervan!

** Klik hier voor de video **

Foto’s & video: ingezonden

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button