AlgemeenOp stap

Midwinterwol 2018 met indrukwekkende standhouders

- advertentie -

Winschoten – Voor de 9e editie Midwinterwol 14 en 15 december aanstaande, heeft het organiserende Low Lands Legacy uit Boven Pekela 73 bijzondere standhouders uitgenodigd om naar Winschoten te komen. Liefhebbers van wol, spinnen, breien, haken, vilten en weven kunnen hun hart ophalen. In Manege De Dollard in Winschoten zullen de stands weer een sfeervol beeld gaan geven met een brede, rolstoeltoegankelijke looproute, waarbij de diversiteit van de standhouders fraai wordt uitgelicht.

- advertentie -

Primeur
‘Dit jaar hebben we zelfs een primeur’, zegt organisator Hans van Ee van Low Lands Legacy. ‘Vanuit Polen wordt het unieke Presto getouw voor het eerst in Europa gepresenteerd door Kromski ISynowie’. Naast dit bedrijf zijn er standhouders uit Nederland, België, Duitsland, Oekraïne, Schotland, Wales en Engeland. Velen zijn in hun land bekende verschijningen, maar zijn altijd verheugd om naar Winschoten te reizen voor dit evenement. Net als Jill Shepherd die uit Wales overkomt om hier een aantal bijzondere workshops te verzorgen.

Busvervoer van en naar parkeerplaats ingezet
Er zijn oldtimer pendelbussen van het Nationaal BusMuseum die de bezoekers vervoeren van en naar het station of de grote parkeerplaats aan de Papierbaan in Winschoten. Het parkeerterrein bij de manege is uitsluitend toegankelijk voor voertuigen van standhouders, de organisatie en minder validen in het bezit van een speciaal vignet. Rondom de manege geldt een parkeerverbod. Voor meer informatie kunt u kijken op www.midwinterwol.nl

U bent van harte welkom vrijdag en zaterdag van 10-17.De entree bedraagt €7 of €12 voor beide dagen.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button