AlgemeenOp stap

Dickens day Beerta op zondag 16 december

- advertentie -

Beerta – De verhalen van Charles Dickens spreken bij iedereen tot de verbeelding. De magische sfeer, de karakteristieke personages en de warme gevoelens die bij zijn verhalen horen nemen ieder jaar in december bezit van het centrum van het Oldambtster dorp Beerta. Dit jaar valt Dickens Day op 16 december, een evenement om niet te missen en welke bovendien gratis te bezoeken is!

- advertentie -

Waan je in de tijd van toen! Op de intiem ingerichte en feeëriek verlichte pleintjes kom je de bekende figuren uit de verhalen van Charles Dickens tegen waaronder de chagrijnige Scrooge, Oliver Twist en de boefjes van Fagin. Niet alleen zullen de straten gevuld zijn met personages, ook vele standhouders zullen hun waar aanbieden tijdens de gezellige kerstmarkt. Het aanbod aan marktkramen is divers. Van sfeervolle kerstdecoraties tot ambachtelijke streekproducten, van kleding tot brocante, er is van alles te koop. Uiteraard aangevuld met oude ambachten.

Kortom, beleef de magie van de 19e eeuw in Beerta tijdens dit uniek en sfeervol kerstevenement!

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button