AlgemeenGemeente

Bastiaan (9) Krijgt cadeau van gemeente Oldambt voor opruimen zwerfvuil

- advertentie -

Winschoten – De 9-jarige Bastiaan uit Winschoten ergert zich al maanden aan zwerfvuil op straat. Hij besloot om zelf de handen uit de mouwen te steken en gaat regelmatig met zijn ouders op pad om afval te verzamelen.

- advertentie -

Inmiddels heeft hij al heel veel zwerfafval opgeruimd. Door zijn inzet krijgt hij vaak complimentjes van voorbijgangers. De gemeente Oldambt werd getipt over deze actie en hebben besloten om Bastiaan te verrassen met een cadeautje.

Natuurlijk is Bastiaan niet de enige inwoner die zijn handen uit de mouwen steekt voor een schone buurt. Daarom wil de gemeente niet alleen Bastiaan, maar iedereen die de gemeente een handje helpt bedanken voor zijn of haar inzet!

Foto: gemeente Oldambt

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button