AlgemeenOp stap

Geslaagde Sinterklaasmiddag in kinderboerderij Cosis Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Gisteren werd er een Sinterklaasmiddag georganiseerd door Kinderboerderij Cosis Oldambt en Kids Fun Day’s Oldambt. De kinderen hebben eerst pepernoten gebakken en een zakje gemaakt voor de pepernoten. Daarna hebben de kinderen even buiten gespeeld en ze kregen terug binnen wat drinken met iets lekkers. Ondertussen werden er sinterklaas liedjes gezongen om in de stemming te komen.

- advertentie -

Ook konden de kinderen die dat wilden een tekening maken voor Sinterklaas. Want Sinterklaas en zwarte piet kwamen immers op bezoek. De kinderen stonden voor de tuindeuren te wachten op de komst van de goedheiligman.

Bij binnenkomst van de Sint en zijn pieten werd er luid gezongen. Kinderen konden hun tekening geven, op de foto of een praatje maken met Sinterklaas en zwarte piet. Alwin was net als Sinterklaas 5 december jarig dus hebben de kinderen voor Sinterklaas en Alwin hun verjaardag gezongen. Ondertussen rook je de geur van de lekkere pepernoten. Kortom het was een zeer geslaagde middag.

Foto’s: Ingezonden

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button