AlgemeenOp stap

Vele optredens en activiteiten tijdens Tafelhuis Oost-Groningen

- advertentie -

Winschoten – Hét Oost-Groninger radio-event van 2018 Tafelhuis Oost-Groningen vindt plaats van 13 tot en met 16 december in cultuurhuis De Klinker in Winschoten. Het Tafelhuis is van begin tot eind 24/7 te volgen op tv en radio. Er zijn diverse activiteiten waarmee geld voor het goede doel wordt ingezameld. De uitzending en de vele omlijstende optredens zijn gratis en vrij toegankelijk! Iedereen kan komen kijken en luisteren!

- advertentie -

Tijdens Het Tafelhuis 2018 verblijven de DJ’s Richard Pathuis, Jack Westers en Mitchell Weijermars vier dagen lang in een glazen huis in De Klinker. Zij verzorgen dan live-radio met allerlei acties om geld in te zamelen voor het goede doel: stichting Vrienden van het Ommelander Ziekenhuis. De organisatie wordt mede gedragen door de serviceclubs Rotary Winschoten, 41Club en Round Table 41 Oldambt.

Vele optredens
Tijdens het Tafelhuis zijn er diverse optredens en activiteiten. Na de opening op 13 december om 16.00 uur door Bert Visscher zijn er die dag optredens van Pieter van der Zweep, F2DC en Kira Dekker. Een dag later betreden Roelof van der Velde, Sproakwotter en Harm Tabak & the Flashbacks het podium. Die avond is er een Ladies Bingo. Op zaterdag 15 december zijn er optredens van Alex Luttjeboer, Erik Hulsegge, Martin Zemering, Lars Koehoorn, Ronald & Aisha, K2, Alloway en Duo Mandt. die Middag is er de SantaRun. Voordat op zondag 16 december om 16.00 uur het Tafelhuis eindigt en het eindbedrag wordt bekendgemaakt, zijn er nog optredens van BLEND en Anne-lie Persson. Ook komt schrijver Michael Kroegman zijn kinderboeken signeren.

Bios en andere activiteiten
In Cultuurhuis De Klinker is gedurende het evenement de Tafelhuis Bios ingericht. De kaskrakers All you need is love en The Grinch 2018 worden elk 2x vertoond. Kaartjes kosten tien euro en de opbrengst gaat volledig naar het goede doel. Uitvoerige informatie, over alle aanvangstijden, is te vinden op www.hettafelhuis.nl.

Om zo veel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel staan er bij diverse winkeliers in de regio gedurende het evenement huisjes waarin klanten een bijdrage kunnen doen. Hetzelfde geldt voor bakken voor statiegeldbonnen bij diverse supermarkten. Autowasstraat Hoogebrug doneert gedurende het evenement een euro per wasbeurt aan Het Tafelhuis. Bij Het Tafelhuis zijn stamtafels te huur waar iedereen voor € 175 een uur lang prominent kan zitten en luisteren. Hierbij zijn voor acht personen drankjes en hapjes inbegrepen. De stamtafels zijn zowel particulier als zakelijk te boeken.

Tafelhuis-app
Het Tafelhuis heeft een eigen app, die te downloaden is via de Playstore en App Store. Via deze app is de uitzending live te bekijken en beluisteren. Ook staat er op de app veel informatie over de acties, de items voor de Tafelhuisveiling en het programma. Ook is het Tafelhuis te volgen via Facebook, Instagram en Twitter.

Whatsappen kan via nummer 06-11198803.

Het goede doel
De organisatie van Het Tafelhuis koos met stichting Vrienden van het Ommelander Ziekenhuis voor een goed doel in eigen regio. Deze stichting wil VR-iendjes aanschaffen,kleine robots met een 360-graden camera om op school of thuis te plaatsen. Met name jonge patiënten die voor langere tijd in het ziekenhuis moeten verblijven, kunnen door middel van een VR-bril mee kijken en communiceren in de klas of thuis. Zo kunnen ze bijvoorbeeld lessen volgen of de verjaardag van familie thuis meemaken.

Kijk voor meer informatie, bijvoorbeeld over de mogelijkheden om bij te dragen aan het goede doel, op www.hettafelhuis.nl. Bedrijven die prijzen of veilingitems willen schenken kunnen contact opnemen met redactie@hettafelhuis.nl.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button