AlgemeenSport

Een druk weekend voor judoschool TRJ Oost-Groningen/Drenthe

- advertentie -

Valthermond – In het weekend van 8 en 9 december waren onze judoka’s op maar liefst 3 verschillende toernooien aanwezig. De jongste judoka’s stonden te judoën om ervaring op te doen bij de Swes competitie in Valthermond. Caylan Wering en Rik Fissering waren in Almelo bij het NK teams -18 in een samengesteld team met IJselmond/Bijsterbos . En de wedstrijdgroep was in Bremen op een sterk internationaal judotoernooi.

- advertentie -

Op zaterdag kwam in Bremen de -12 en -18 jaar in actie. In Duitsland gaat het er altijd net even anders aan toe dan bij ons. Sommige poules bestonden uit wel 60 judoka’s. Er werden veel wedstrijden gewonnen, maar net niet genoeg voor een podiumplaats. Linn Koster werd knap 5e Milan Grave en Alexander Christov werden 7e.

Op zondag was het de beurt aan de -15 judoka’s. Ook nu weer waren er grote poules en was het lang wachten voordat je aan de beurt was. Toch wist Skadi Koster het zilver en Janniek Pool het brons mee naar huis te nemen. Celeste Ebbinge en Jens Jagt werden 7e Een knappe prestatie aldus een tevreden coach Ronnie Grave.

Foto’s: Ingezonden

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button