Algemeen

In de Video producties gevestigd in het Oldambt

- advertentie -

Winschoten – Wat begon met zo nu en dan filmen voor de nieuwspagina Oldambtnu.nl, is
uitgegroeid tot een eigen onderneming voor videoproducties. Het videoproductiebedrijf ‘In de Video’ heeft zich vanaf 26 november gevestigd in het Oldambt. Ondernemers, muzikanten en organisatoren . voor evenementen kunnen vanaf heden op de Beersterstraat 42 (hoek Schönfeldplein) te Winschoten terecht voor unieke videocontent.

- advertentie -

Met de centraal gelegen nieuwe locatie streeft In de Video meer producten en diensten uit te lichten doormiddel van videoproducties.

(Lees verder onder de foto) Foto: In De Video

In de Video producties
In de Video is een opkomend bedrijf dat zich verdiept in het creëren van videoproducties. “Wij
maken video-content tegen een betaalbaar tarief. Van Videoclips voor artiesten tot bedrijfsfilms voor ondernemers. Waar je ook naar opzoek bent, wij helpen graag om jouw eindproductie professioneel in beeld te brengen.”

Videoproducties
Een foto zegt meer dan 1000 woorden, bedenk dan wat 24 foto’s per seconde kunnen zeggen. In de Video biedt videoproducties voor ondernemers, muzikanten en evenementen. Videocontent is tegenwoordig niet meer weg te denken, vooral door sociale media. Je boodschap wordt optimaal vormgegeven in beeld, tekst en geluid, wat beter onthouden wordt dan alleen tekst. Daarnaast is het met videomarketing makkelijker om naast informatie ook emotie over te brengen. Een video is meer dan een visitekaartje, bovendien is het persoonlijker waardoor klanten een betere merkbeleving ervaren.

Mensen begrijpen een video sneller en beter dan andere vormen van communicatie, dit leidt onder anderen tot meer bereik buiten je netwerk. Videomarketing verbetert de vindbaarheid van je website en wordt wel tot meer dan 10 keer vaker gedeeld op sociale media. Meer informatie over In de Video te vinden op de website: www.indevideo.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button