AlgemeenOp stap

Leerlingen en docenten Kunstencentrum treden samen op; Kerstconcert in kerk Finsterwolde

- advertentie -

Finsterwolde – Leerlingen van Kunstencentrum De Klinker treden samen met hun docenten op in het sfeervolle Stefanuskerkje aan de Wiegersweg 1 in Finsterwolde. Het concert, dat plaatsvindt op donderdag 20 december om 20.00 uur, is gratis toegankelijk en dompelt u alvast helemaal in kerstsfeer.

- advertentie -

Het kerstconcert wordt gegeven door docenten van het Kunstencentrum, te weten Vincent van Ballegooien (hobo), Marianne Heeres (blokfluit) en Douwe Kamminga (zang). Zij laten u luisteren naar leerlingen van hun hobo-, blokfluit- en zangensembles. De diverse ensembles, waarin zowel beginnende als gevorderde leerlingen van het Kunstencentrum spelen, geven een gevarieerd kerstconcert waaronder diverse bekende Engelstalige Christmas Carols.

Iedereen is van harte welkom tijdens deze muzikale avond.

Foto: Ingezonden

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button