Algemeen

Volg beginselencursus tot Eerste Hulpverlener in Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Heeft u altijd al iemand in nood willen helpen of vindt u het gewoon fijn om de beginselen van eerste hulp onder de knie te krijgen dan heeft u nu de kans:

- advertentie -

Op dinsdag 5 februari 2019 start de Koninklijke Nederlandse Vereniging E.H.B.O. afdeling Winschoten met een beginnerscursus Eerste Hulpverlener (voorheen E.H.B.O.) inclusief Verbandleer/kleine ongevallen en Bediener AED. Tijdens de cursus komen o.a. de volgende onderwerpen aan bod: reanimatie, bediening AED, bewusteloosheid, flauwte, brandwonden, verzorging van kleine en grote wonden, enz. Deze cursus is incl. EHBO aan Kinderen (is standaard inbegrepen bij de cursus) en  wordt voornamelijk gegeven op woensdagavond en een enkele keer op de maandag- of dinsdagavond van 19.00 tot ca. 21.30 uur.

Het examen wordt afgenomen volgens de nieuwste normen van het Oranje Kruis.

Voor informatie en/of opgave kunt U het beste contact opnemen via secretaris@ehbowinschoten.nl  met Yvonne Hofman. Beschikt u niet over internet dan kun u bellen met 0597 – 432233. Via het antwoordapparaat kunt u uw telefoonnummer achterlaten en wordt u teruggebeld.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button