Algemeen

Streefbedrag van 205.000 euro voor behandeling Geuko van Lang behaald

- advertentie -

Winschoten – Het streefbedrag van 205.000 euro voor een behandeling voor Geuko van Lang is donderdagavond behaald. Geuko van Lang uit Winschoten was gisteravond nog te zien in het tv-programma ‘Je Geld of Mijn Leven’. In dit EO-programma volgde presentator Bert van Leeuwen vier patiënten die proberen via crowdfunding geld bij elkaar te krijgen voor een voor hen onbetaalbare behandeling, therapie of operatie. De 6-jarige Geuko is door een agressief virus in zijn ruggenmerg grotendeels verlamd.

- advertentie -

Behandeling in Amerika
Gert Jan en Gerda geloven dat hun zoon door een behandeling in Amerika bijvoorbeeld weer zelf kan zitten. “We hebben dat gezien van de kinderen die daar behandeld zijn. Die lagen er net zo bij als Geuko op de IC. Er is een jongetje die gewoon weer loopt. Hij heeft maar een paar uur per dag beademing nodig en hij gaat gewoon weer naar school. Als je dat ziet… Dat verdient Geuko ook!” Het echtpaar heeft door middel van diverse acties al bijna € 100.000 ingezameld, maar dat is helaas nog lang niet voldoende om de behandeling te kunnen financieren.

Met nog vijftig dagen te gaan stond de teller voor het Winschoter jongetje Geuko van Lang vanmiddag om 13:55 uur nog op 155.674,82 euro.  Nu is dus ook de laatste 50.000 euro binnen. In Amerika is de kans is groot dat hij weer zelfstandig leert ademen en met zijn jongere broertje Gijs kan spelen. In Amerika zijn ze optimistisch over zijn herstel.

In de video vertellen de ouders van Geuko het goede nieuws aan hun zoontje 
**Klik hier voor video**

Foto: EO

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button