Algemeen

De Horizon Winschoten bezoekt conferentie Denemarken

- advertentie -

Winschoten – In de laatste week van november zijn twee stafleden en twee leden van Clubhuis De Horizon naar een conferentie in Aalborg, Denemarken, geweest. In deze week draaide het onder andere om contacten leggen met mensen met dezelfde visie, namelijk de kracht van het clubhuismodel. Mensen van clubhuizen over de hele wereld kwamen samen op de conferentie.

- advertentie -

Er werden lezingen gehouden door mensen die vertelden hoe hun Clubhuis hen had geholpen bij hun herstel. Daarnaast zijn er vele workshops gevolgd. Onderwerpen die hierbij onder andere aan bod kwamen waren leefstijl en het vertegenwoordigen van jongvolwassenen binnen het clubhuis.

De conferentie was een heel bijzondere ervaring voor staf en leden van De Horizon. Het is nu aan hen de taak alle opgedane ideeën en ervaringen terug te koppelen richting De Horizon en samen te beslissen hoe nieuwe plannen tot uitvoering worden gebracht. Op deze manier blijft het clubhuis zich steeds verder ontwikkelen.

Clubhuis De Horizon
Clubhuis De Horizon in Winschoten is een veilige, warme plek die aansluit bij de behoefte van mensen om ergens bij te horen. Je kunt er contacten aangaan en jezelf ontwikkelen zoals je zelf wilt. De focus ligt hierbij op de gezonde kant van mensen met een psychiatrische achtergrond: wat kun je wél en waar liggen je mogelijkheden? Iedereen is welkom bij De Horizon en iedereen wordt gerespecteerd om wie hij of zij is.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button