Algemeen

Mandy Wijbenga kiest voor nieuwe uitdaging en heeft afscheid genomen in jongerencentrum ’t Spoor

- advertentie -

Winschoten – Ruim 4 jaar heeft Mandy Wijbenga uit Bad Nieuweschans gewerkt als jongerenwerker voor Sociaal Werk Oldambt en dan hoofdzakelijk in het Jongerencentrum ’t Spoor. Maar is eigenlijk al sinds 2008 betrokken bij dit centrum, in het begin als stagiaire. Mandy gaat aan de slag als Buurtwerker bij Sociaal Werk de Schans in de gemeente Westerkwartier.

- advertentie -

Mandy krijgt bij Westerkwartier te maken met een veel breder werkgebied, het ondersteunen van kinderen en gezinnen, dus niet specifiek meer als jongerenwerker.

Dat Mandy populair is bij de jeugd die regelmatig het jongerencentrum ’t Spoor bezoeken, bleek wel tijdens de verrassings afscheidsavond, woensdag 19 december. Mandy wist helemaal van niets, maar er was van alles door de jongeren voor haar georganiseerd met allerlei lekkere hapjes en frisdrank.

Fotocollages werden op de beeldschermen gepresenteerd met de altijd goedlachse Mandy. Ook de directe familie was aanwezig, met trotse moeder Liesbeth, zus, vriend en zwager. Toespraken waren er van Jenny Garst, namens Sociaal Werk Oldambt, en Jan Heeringa, namens Wijkplatform Parkwijk/Kloostervallei.

Bron en Foto’s: BNSnieuws

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button