AlgemeenKort nieuws

KDV/BSO de Vrijbuiter deelt kerststukjes uit in Wagenborgen

- advertentie -

Wagenborgen – De kinderen van KDV/BSO De Vrijbuiter hebben dit jaar bedacht om kerstbakjes te maken voor mensen in Wagenborgen, die bijvoorbeeld ziek zijn of om andere goede redenen een bakje is gegund.

- advertentie -

Na wat rondgevraagd te hebben in het dorp, kwamen er maar liefst rond de 90 namen voorbij. Gelukkig kregen we na een oproep vele materialen aangeboden, waarvoor heel erg dank!

De kinderen zijn de hele week druk bezig geweest met het maken van kerstbakjes en het is gelukt om alle benodigde bakjes te maken. Een hele prestatie! Vandaag donderdag 20 december zijn, zowel de kinderen van kinderopvang als de buitenschoolse opvang, de bakjes persoonlijk gaan langs brengen. Deze werden dankbaar in ontvangst genomen.

Foto: Ingezonden

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button