Algemeen

Pieter Smit genomineerd voor ‘Groninger van het Jaar 2018’

- advertentie -

Oldambt – De kandidaten voor ‘Groninger van het Jaar 2018’ zijn bekend. Alle luisteraars, bezoekers van de website en kijkers van RTV Noord hebben gekozen voor de in april overleden burgemeester Pieter Smit, actievoerder Henk de Jong en wereldkampioen kickboksen Sarèl de Jong.

- advertentie -

In de eerste fase, van maandag 17 december tot en met maandag 24 december, mochten alle luisteraars, bezoekers van de website en kijkers van RTV Noord mensen aandragen voor nominatie. Nu is het tijd voor stemmen: dit kan van maandag 24 december t/m 28 december 17.30 uur.

– Stemmen kan hier

Groninger van het Jaar
De verkiezing van de Groninger van het Jaar is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een traditie, die dit jaar voor de 27ste keer wordt voortgezet. De verkiezing ontstond 27 jaar geleden geheel spontaan in het belprogramma Altijd wat Anders op Radio Noord. Stakingsleider en communist Fré Meis werd de eerste winnaar van de verkiezing.

Op vrijdag 28 december maakt RTV Noord om 18.00 uur in Noord Vandaag bekend wie de meeste stemmen heeft gekregen en de Groninger van het Jaar 2018 is geworden.

– Lees meer bij RTV Noord

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button