Algemeen

Ontwikkelgesprek met loopbaancoach: nuttig of nodig?

- advertentie -

Finsterwolde – Is een ontwikkelgesprek met een gecertificeerd Noloc loopbaancoach: nuttig of nodig? Een ontwikkelgesprek biedt mooie kansen. Met een deskundige en ervaren coach ontdek je jouw mogelijkheden. Je verkent je mobiliteit. De loopbaancoach sluit aan op je motivatie en geeft onafhankelijke en deskundige feedback. De inzichten en advies laten zien dat er voor jou meer mogelijk is dan je vermoedt. Ook binnen je huidige werkomgeving.

- advertentie -

Regelmatig stilstaan bij motivatie, ambities en loopbaanontwikkeling is belangrijk. Ons werk verandert voortdurend. Traditionele loopbaanpaden zijn niet meer vanzelfsprekend. Een gratis ontwikkelgesprek helpt je je zelfvertrouwen en vitaliteit te vergroten. En zo voorkom je ook werkstress.

Tijdens de landelijke week van de Loopbaan staan ook de deuren bij Marianne Kremer voor je open. Van 18 t/m 22 september kun je bij haar in Finsterwolde terecht. Samen kijk je naar jouw vaardigheden, ambitie, zingeving, werk-privébalans, stress en ontwikkelmogelijkheden. Met eventueel speciale aandacht voor hoogbegaafdheid en hoogsensitiviteit.

Meld je aan voor de Week van de Loopbaan
Wil jij eens van gedachten wisselen met een vakkundige loopbaancoach bij jou in de buurt? Meld je dan aan bij ‘Marianne Kremer, Coach’. Tijdens de Week van de Loopbaan van de Noloc kan dat vrijblijvend en kosteloos. Mail naar contact@mariannekremer.nl of bel of app naar 06-5066 8630. Marianne ontmoet je graag.

Vol = vol, dus mail of bel haar voor het maken van een afspraak!

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button