Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenIncidenten

Bestuurder mist op haar na woning en vlucht

- advertentie -

Winschoten –  De bewoners van een huis aan de Sint Vitusholt mogen van geluk spreken. Een automobilist was vrijdagavond bijna bij hun in de woning beland. Enkel wat dit heeft tegen gehouden was een verkeersbord.

- advertentie -

De bestuurder heeft dankzij de paal met het bord op een haar na de woning niet weten te raken. Echter nam hij wel het hazenpad. Toen een getuige de politie inschakelde was het niet moeilijk zoeken voor de agenten. Een fors oliespoor leidde hen naar de auto. Deze stond geparkeerd aan de Burgemeester Mr. H.J. Engelkens-laan, echter was de bestuurder spoorloos.

De politie heeft ter plekke een onderzoek verricht en heeft een bezoekje gebracht aan de kentekenhouder. Het is onbekend wie er achter het stuur zat.

Foto’s: OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button