Algemeen

Paspoort voor Geuko van Lang: ‘Voor ons is het echt wel een mijlpaal’

- advertentie -

Winschoten – Dinsdagochtend kwam de tv-crew van het programma ‘Je Geld of Mijn Leven’ weer naar Winschoten voor een opnamedag. “Het was fijn om het team weer even te zien en te praten over alles wat er gebeurd is na de uitzending.” zegt Gert Jan van Lang, de vader van Geuko.

- advertentie -

Gert Jan: “De hele ochtend is er gefilmd en rond 12.30 uur met z’n allen naar het gemeentehuis om de paspoorten op te halen. Met Bert van Leeuwen en een cameraploeg door Winschoten hadden we nog meer de aandacht dan anders.”

“Het lijkt een formaliteit, zo’n paspoort halen, maar voor ons is het echt wel een mijlpaal. Het begin van het avontuur naar Amerika.  Alles duurde langer dan gedacht dus we moesten aquatherapie afzeggen. Dit gaf ons wel de tijd alles rustig aan te doen zonder te haasten.” zegt Gert Jan.

“Zowel Geuko als Gijs hebben zich weer voorbeeldig gedragen, Geuko beantwoorde netjes de vragen en deed wat van hem gevraagd werd. Wat zijn we toch trots op de jongens. Vandaag heeft ons veel energie gekost maar na uitgebreid gesproken te hebben over oa de vele donaties vult ons hart weer met dankbaarheid en hoop op de toekomst voor onze kanjer.” aldus Gert Jan.

‘Je Geld of Mijn Leven’
In het programma wordt de kijker opgeroepen te doneren en deze behandeling mogelijk te maken. Dit programma gaat over de vraag wat (de kwaliteit van) een mensenleven waard is, gezien vanuit de grenzen van ons huidige zorgstelsel. Voor een steeds grotere groep patiënten is, vanwege de grenzen van ons zorgstelsel, crowdfunding de laatste hoop op genezing, levensverlenging of een belangrijke verbetering van hun kwaliteit van leven.

Het streefbedrag van 205.000 euro voor een behandeling voor Geuko van Lang werd nog geen dag later behaald.

- advertentie -

– Streefbedrag van 205.000 euro voor behandeling Geuko van Lang behaald
– Geuko van Lang in tv-programma: ‘Je Geld of Mijn Leven

- advertentie - 

Foto’s: Familie van Lang

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button