Algemeen

Programma ‘Paleis voor een prikkie’ maakt opnames in Bad Nieuweschans

- advertentie -

Bad Nieuweschans – “Kom donderdagmiddag om 16:00 uur massaal naar de woning van onze dorpsgenoten Josef en Ferdy aan de Vestinggracht 25 om ze te verrassen bij de onthulling van hun nieuwe woonkamer.” Dat meldt BNSNieuws.nl

- advertentie -

Afgelopen dagen waren Frank en Rogier van het tv-programma ‘Paleis voor een prikkie’ druk bezig om het huis van opa en kleinzoon om te toveren tot droomwoning. Het zou geweldig zijn als veel Schanskers en anderen die hun een warm hart toedragen hierbij aanwezig zijn. SBS 6 regelt muziek en een drankje! 

SBS 6 realiseert deze renovatie voor het programma ‘Paleis voor een prikkie’ dat in februari zal worden uitgezonden. Hoofdpersonen in dit programma zijn stylisten Frank en Rogier die op een heel eigen manier de woning voor slechts € 250,00 onder handen nemen met spullen die zij bijvoorbeeld bij kringloopwinkels in de regio hebben kunnen vinden.

Josef en Ferdy zullen donderdag terugkeren na een driedaags verblijf in een vakantiepark of iets dergelijks. Zij zullen een opwachting krijgen met veel ‘toeters en bellen’ waarbij een groot aantal sympathisanten aanwezig mogen zijn. Het is leuk om later te kunnen zeggen hierbij getuige van te zijn geweest. 

Foto: BNSnieuws.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button