Algemeen

Verkoop van Voordeelboekje Oldambt 2019 van start

- advertentie -

Oldambt – Volleybalvereniging SetUppers uit het Oldambt is begonnen met de jaarlijkse verkoop van het voordeelboekje Oldambt. Het is de derde keer dat het boekje verspreid word onder inwoners.

- advertentie -

Hoe werkt het voordeelboekje Oldambt?
Volleybalvereniging Abiant Set Uppers heeft meer dan 60 ondernemers uit Oldambt bereid gevonden om mee te doen. In het voordeelboekje staan ruim 60 aanbiedingen die geldig zijn van januari tot en met eind maart 2019.

Verbindende actie in gemeente Oldambt
Het voordeelboekje kost 5 euro en de opbrengst gaat naar volleybalvereniging SetUppers. De aanbiedingen vertegenwoordigen een veelvoud van dit bedrag. De consument profiteert, de ondernemer profiteert en de sportvereniging. Een verbindende actie!

Abiant/Set Uppers
Het idee van het kopiëren van de actie komt van volleybalvereniging Abiant/Set Uppers in Scheemda. Die wilde het voordeelboekje voor de eigen club verkopen. ‘Voor iedere vereniging is het een uitdaging om de begroting sluitend te krijgen’, vertelt bestuurslid Lars Kiewiet van de Set Uppers. ‘Daar gaan onze leden meerdere keren per jaar voor langs de deuren. Nu willen we dat beperken tot één keer met een grote, goede actie.’

Verloting met mooie prijzen
De actie wordt afgesloten met een verloting. Elke aanbieding is namelijk ook een “lot”. Als u gebruik maakt van de aanbieding, levert u de ingevulde bon in bij de ondernemer. In april zal de notaris 5 winnende bonnen trekken. De datum wordt nog bekend gemaakt. Elke prijs heeft een waarde van 25 euro. De prijzen zijn beschikbaar gesteld door de ondernemers uit Oldambt. Hoe meer gebruik wordt gemaakt van de aanbiedingen, hoe meer kans men maakt op één van de prijzen.

Bestellen
Het voordeelboekje is te bestellen via het speciaal geopende mailadres. voordeelboekjeoldambt@gmail.com indien u een bestelling plaatst kunt u onder vermelding van naam, adres en aantal boekjes een mail sturen. Vanaf 21 januari worden de boekjes gratis bij u thuisbezorgd.

Lees ook: Voordeelboekje Oldambt krijgt vervolg

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button