Algemeen

Drukte van belang bij heropening Aldi Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Vanochtend verzamelden de eerste klanten zich al om zeven uur voor de feestelijke opening van de vernieuwde Aldi-vestiging aan de Heemskerkstraat in Winschoten. Vervangend filiaalleiders Yoran Hakze en Peter Koers openden officieel het filiaal door het rode lint door te knippen. Vervolgens stroomden de vele mensen nieuwsgierig naar binnen en werden verwelkomd door de geur van versgebakken broodjes.

- advertentie -

Klanten waren duidelijk blij met de nieuwe indeling van de winkel. Het team werd veelvuldig
gefeliciteerd. “Fantastische winkel!” werd door vele klanten gezegd. Binnen enkele uren krasten 400 klanten een prijs weg: van bijvoorbeeld tablets, LED monitoren en scheerapparaten en waardebonnen tot 250 euro.

De hele dag bleef het een drukte van belang. De nieuwe opzet van de winkel sprak de klanten bijzonder goed aan. Vooral de sfeer, de indeling van de winkel en de vele versproducten vielen erg in de smaak.

“Ik ben als filiaalleider trots op mijn team en blij om mijn klanten in deze vernieuwde winkel te mogen ontvangen!”, aldus de glunderende filiaalleider Alex Langeland.

Om klanten extra te verwennen, was er een proeverij bij de entree. Daar werden heerlijke verse gerechtjes bereid die klanten gratis konden proeven, uiteraard bereid met producten uit het eigen assortiment.

Nadruk op verse producten
In dit nieuwe filiaal ligt de nadruk op de presentatie van de vele verse producten zoals groente, fruit, brood, vlees en vis. De ‘best geteste’ producten geven aan dat naast de voordeligste prijs ook goede kwaliteit hoog in het vaandel staat bij Aldi.

A-merken
Aldi heeft naast huismerken ook steeds meer bekende merkartikelen in het standaardassortiment. Merken als Heineken, Blue Band, Calvé, Unox, Coca-Cola, Lays en Lipton Ice tea zijn standaard te koop.

Fairtrade en biologisch
Duurzaamheid is belangrijk voor Aldi. Steeds meer duurzaam geproduceerde producten zijn in het assortiment opgenomen. Voor de klanten die geen of minder vlees eten is er de nodige keuze uit vegetarische producten. Op dit moment zijn er meer dan 60 biologische producten verkrijgbaar en ook het aantal Fairtrade-producten groeit.

Naast een duurzaam assortiment wordt ook nagestreefd om de filialen zo duurzaam mogelijk in te richten. Alle binnenverlichting is LED. Papier en folie worden 100% gerecycled. De  vernieuwde winkel aan de Heemskerkstraat 55 beschikt over 285 gratis parkeerplaatsen.
De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 21.00 uur, op zaterdag van 08.00 tot 20.00 uur en op zondag van 12.00 tot 18.00 uur.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button