Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenIncidenten

Auto mist rotonde en raakt in sloot (video)

- advertentie -

Blauwestad – Bij de rotonde (N987) ter hoogte van Blauwestad is zaterdagavond een auto in een sloot beland. De bestuurder is door het ambulancepersoneel uit de auto gehaald. “De vrouw was, nadat ze uit haar benarde positie was bevrijd, niet aanspreekbaar. Ze had nog wel pols.” aldus de politie woordvoerder aan OldambtNu.nl.

- advertentie -

De hulpdiensten, waaronder de traumahelikopter en brandweer Finsterwolde werden net voor acht uur opgeroepen voor het ongeval aan de Ekamperweg in Finsterwolde. Toen de hulpdiensten bijna ter plaatse waren bleek het op de Nieuweweg te zijn bij Blauwestad.

Over de rotonde
De bestuurder is over de rotonde heen gereden en in de sloot tot stilstand gekomen. De oorzaak van het ongeval is nog onbekend. De bestuurder raakte ernstig gewond en is behandeld in de ambulance, het personeel van de traumahelikopter kwam ter plaatse en heeft het personeel van het ambulancepersoneel ondersteunt.

Het slachtoffer is met spoed in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. Berger Fruitema heeft het voertuig afgesleept.

** Klik hier voor de video **

Foto’s: Dennis Postma & JB/ OldambtNu.nl
Video: Gerrie de Groot/ OldambtNu.nl

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button